Pienempi hiilijalanjälki maalämpöpumpulla Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä
Energiaa aurinkopaneeleilla

Varsinais-Suomen Aurinkovoima Oy toimittaa maalämpöpumput Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Autamme sinua pienentämään hiilijalanjälkeäsi. Edustamme suosittua ja laadukasta Boschia, ja asennamme myös muut tunnetut merkit.

 

Saat meiltä myös muut energiatehokkaat lämpöpumput ja tarpeisiisi sopivat latausasemat. Ota yhteyttä!

Maalämpöpumppu – järkevä investointi tulevaisuuteen

Maalämpöpumppu toimii siirtämällä lämpöenergiaa lämpökaivosta rakennuksen vesikiertoiseen lämmitykseen ja käyttöveteen. Maalämpöpumput ovat verrattain energiatehokkaita, koska ne hyödyntävät maaperästä tai kallioperästä saatavaa vakiona pysyvää lämpötilaa. Tämä tekee niistä tehokkaampia kuin perinteiset lämmitysjärjestelmät, kuten sähkö- tai öljylämmitys.

 

Lisäksi maalämpöpumput ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne eivät tuota suoria päästöjä ja vähentävät merkittävästi hiilijalanjälkeä verrattuna fossiilisiin polttoaineisiin perustuviin lämmitysmuotoihin. Ne ovat kestäviä ja säännöllisesti huollettuina niillä on pitkä käyttöikä. Maalämpöpumput tarjoavat luotettavan ja pitkäaikaisen lämmitysratkaisun.

 

Maalämpö on sopiva vaihtoehto esimerkiksi omakotitalon lämmitykseen sen avulla saavutettavien merkittävien lämmityskulusäästöjen vuoksi. Maalämpöpumpun hyötysuhde on aina hyvä riippumatta ulkoilman lämpötilasta. Näin ollen se soveltuu erinomaisesti myös Suomen oloihin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kerromme mielellämme eri lämpöpumppuvaihtoehdoista.