Miellyttävää sisäilmaa ilmalämpöpumpuilla Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla

Yhteystiedot
Energiaratkaisuja kotitalouksille

Varsinais-Suomen Aurinkovoima Oy toimittaa ilmalämpöpumput, joiden avulla saat sopivaa sisäilmaa. Palvelemme Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Edustamme Boschia ja asennamme myös muut tunnetut merkit.

 

Kokonaisvaltaisena energiatalona myymme myös muut lämpöpumput sekä latausasemat asennuksineen. Ota yhteyttä!

Lämmitä ja viilennä energiatehokkaasti!

Ilmalämpöpumpulla siirretään lämmittäessä ulkoilman lämpöenergiaa sisätiloihin. Viilentäessä siirretään vastaavasti sisäilman lämpöenergiaa ulos. Pumppu on kokonaisuus, johon kuuluu rakennuksen ulkoseinustalle asennettava ulkoyksikkö ja sisätiloihin asennettava sisäyksikkö.

Ilmalämpöpumpun avulla voidaan viilentää sisäilmaa tukalillakin kesähelteillä. Se tarjoaa tasaisen miellyttävän sisäilman toimien tehokkaasti esimerkiksi öljy- tai sähkölämmityksen rinnalla. Näin pumppu on apuna kylmällä kelillä talon lämmityksessä. Ilmalämpöpumppu myös parantaa sisäilman laatua, sillä se suodattaa ilmasta epäpuhtauksia.

Kuten muillakin pumpuilla, myös ilmalämpöpumpulla voidaan säästöä sähkölaskussa ja saada asumiseen mukavuutta ympäri vuoden.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme olla avuksi. Teemme mielellämme tarpeidesi vastaavan, kilpailukykyisen tarjouksen!